Bani pe net intre adevar si minciuna

Sunt sigur ca multi dintre voi va doriti sa castigati bani fara sa faceti aproape nimic.
Nu e un lucru rau sa va doriti asta, si mai mult de atat ceea ce va doriti se poate si intampla, dar in ce masura acest lucru e adevarat ,,bani pe net", o sa vedem imediat.
Exista cateva metode care functioneaza:

1. Iti faci un cont de adsense, pui cateva reclame pe site/blog ,faci trafic si poate castigi 100E in vreo 3 luni(asta in cazul blogurilor), in cazul site-urilor vorbim mai in jos.


2. Te afiliezi ex.(2parale) pui banere de la firma pe care vrei sa o promovezi si castigi din vanzarea care o faci pe acel site.

3. Sunt n siteuri care promit ca o sa castigi daca le promovezi site-ul, dar cand sa primesti banii, dispar baietii si ramai cu buza umflata.

Sau poate...

Pentru a castiga bani exista o metoda care functioneaza cu adevarat daca e pusa in aplicare cum trebuie.
In primul rand ai nevoie de un domeniu platit, de cateva cunostinte(minime) si atat.
Iti faci un site care cade bine la public, adica sa stii ca cititorii nu se vor plictisi, iti faci cont de adesnse, astepti aprobare si gata....si totusi nu e chiar asa de simplu...
Pentru a castiga sa zicem 500E ai nevoie de aproximativ(5.000 click-uri), nu e o probleme daca ai trafic mare dar gandestete media este (1000 vizitatori- 100 click-uri)
Asa ca daca credeti ca sunteti in stare eu va indic sa incercati, dar daca nu nici n-are rost sa va pierdeti timpul pentru-ca nu o sa ajungeti la nici un rezultat.

0 comentarii: