Demi Lovato - se drogheaza sau nu ?

Am citit recent pe un forum despre vedeta Demi Lovato cum ca ea se drogheaza! Am fost foarte curios sa gasesc raspunsul dar mi-am dat seama ca oamenii se contrazic intre ei, fiecare dintre ei avea ,,dreptatea" lui, asa ca vreau sa clarificam niste lucruri.

In primul rand am observat de-a lungul timpului ca daca ajungi faimos se pare ca te distrugi singur, adica un om cand este la un statut mai precar si trece la unul mai inalt , in general ei la inceput se comporta normal, dar cu timpul se pare ca vor tot mai mult, iar daca nu reusesc sa ajunga unde vor, ei incearca tot felul de metode de a ajunge la o ,,fericire" de moment acesta constand in consumarea drogurilor si a substantelor care pe moment te fac fericit, dar dupa ce trece efectul lor se simt mai nefericiti de cum erau inainte si tot continua cu astea pana ajung la depresii,isi pun capat zilelor, si multe altele.
In al doilea rand vedetele in general au tot ce le vrea inima, dar se pare ca vor tot mai mult si nu mai termina niciodata cu lupta asta dupa faima.
Despre Demi Lovato ce sa zic, mi se pare o fata care nu cred ca ar incepe de pe-acum cu droguri si alte chestii, in fond fiecare are dreptul sa faca cu viata lui ce doreste.
Asadar eu zic sa ne uitam mai intai la noi si apoi sa criticam pe altii.

Astept parerea voastra poate stiti ceva mai mult.

3 comentarii:

  1. in legatura cu cel care a scris acest articol...este foarte adevarat ca foarte multe vedete ajung sa se drogheze sa consume alcol in exces si sa ajunga sa aibe depresi...insa acest lucru nu se datoreaza faptului ca ei isi doresc mai multa faima sau nu se multumesc cu ce au...scrie pe you tube
    demascarea industriei muzicale vei vedea cateva motive insa nici acestea nu sunt suta la suta adevarate...IN NICI UN CAZ NU CRED CA DEMI LOVATO AR CONSUMA DROGURI!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu stiam ca hana montana se drogheaza si ca are un tatuaj iar selena gomez este gravida dar tu eu am avut baza in tine dar acum nu cred

    RăspundețiȘtergere
  3. deci sunt adevarate zvonurile

    RăspundețiȘtergere