Dovezi ca lumea este condusa de Masoni



666: Dovezile ca Lumea este condusa din umbra de... de Deschide_ti_Ochii

Filmul vorbeste de la sine... Trist dar adevarat



Vedeti ca pe piramida masoniilor scrie un numar roman, uitati specificarea




D+C+L+X+V+=666(Numaraul fiarei)

Un comentariu:

  1. Cineva a facut o greseala imensa.
    666, si alte chestii fioroase nu sunt ale masonilor. Masonii respecta regulile. Dar mereu exista niste idioti smintiti care nau ce face si fac rau in numele masonilor, crezandu-se unii. Acuma, si eu pot sa ma duc la PROTV sa le zic ca nu sunt roman, ca sunt un extraterestru , si ca sunt urmasul lui Roosevelt. Ma poate contrazice cineva? Nu, dar asta nu inseamna ca eu chiar sunt. Si masonii nu l-am omorat pe Hristos. Masonii sunt pro-crestinism, si au aparut in jurul anului 1100,in secret, apoi au fost dati in vileag in anul 1484, in franta. Iar aia nu e piramida masonilor, e semnul de recunoastere are Illuminatilor , niste fanatici religiosi obsedati, care se considera masoni.
    Iar daca ar fi un guvern internationalist, n-ar mai fi razboaie, foame si alte lucruri din astea.
    Steaua de la inceput este stema Israelului, nu are a face cu masonii. Masonii nu au niciun fel de stea, aia sunt satanistii. Masonii au pentagonul, pe care mai apoi l-au luat americanii pentru cladirea Securitatii Nationale.
    Masonii nu sunt satanisti! Punct! Doiar pentru ca Illuminati sunt satanisti si stiga in gura mare ca sunt masoni cand sunt prinsi in mijocul ritualurilor lor nu inseamna ca ei sunt masoni sau ca masonii fac asa ceva.
    Masonii nu promoveaza drogurile , sexualitatea sau alte chestii. Aia sunt Mafia si Illuminati. Ignorants? Voi glumiti cu mine? Devia masonilor e " Unitate, Egalitate, Fraternitate".
    America nu a fost fondata de francmasoni, America a fost fondata de colonistii englezi. Doar pentru ca liderul lor s-a nimerit sa fie mason, e doar o coincidenta. Si inca una foarte norocoasa. George Bush nu e francmason, e doar mason. Francmasonii sunt ceva gen... trecerea dintre oameni simpli si masoni adevarati. Se numesc fransmasoni pentru erau din franta, unde regulile nu acceptau anumite principii ale masoneriei, si deci masonii au lasat garda jos, devenind treapta de legatura.
    Acel "omega" de pe bancnotele americane.... pai bai oameni buni, ce vroiati sa puna, poza lui in forma unui elefant? As putea zice mai multe, dar incep sa am conexiune proasta si nu se mai incarca filmul. Daca mai aveti intrebari, intrati pe site-ul masonilor romani.
    Nu mai confundati masonii cu satanistii si illuminati! Masonii cu illuminati sunt exact ca romanii si tiganii. Tiganii sunt prinsi, zic doar " noi este romani", si acuma ne uraste toata Europa, desi multi nici macar nu au venit din Romania. Asa cum tiganii nu sunt romani, ci ramasitele triburilo nomade din nordul indiei, asa illuminatii nu sunt masoni, ci niste nenorociti obsedati de crime "in numele Domnului", care fac totul ca sa pregateasca apocalipsa. Nu stiu cum o sa faca asta, dar ei vred ca daca sunt niste imbecili sadici, ei ajuta umanitatea, pe cand masonii nu au facut niciodata moarte de om, in afara revolutiei franceze.

    RăspundețiȘtergere