Cum sta treaba cu Google Adsense?

Ce este Google Adsense

Ei bine cred ca ai auzit deja despre acest program, sau chiar daca nu ai auzit iti voi explica cum sta treaba cu acest program.

Deci Google Adsense iti pune la dispozitie un numar foarte mare de formate (dimensiuni) de reclame – imagine, text si mai nou format video. Inserarea reclamelor in pagina este foarte usoara. In contul Google Adsense tu specifici tipul de reclama, formatul si culorile dupa care se genereaza, un cod pe care il inserezi in paginile tale  - unde vrei ca reclama sa fie afisata. Poti folosi acelasi cod pentru orice site al tau - nu mai este nevoie sa astepti raspunsul daca este acceptat al doilea site.



Cel mai greu lucru la adsense este sa te accepte in program, de aceea site-ul tau trebuie sa aiba domeniu platit, iar daca folosesti Blogger e foarte greu sa te accepte daca nu ai domeniu propriu.


In cat timp primesti raspuns?



Din cate am inteles Google Adsense accepta in functie de numarul de cereri facute asta poate dura intre o zi sau 2,3 luni in cel mai rau caz !!!
Eu am facut vreo 10 cereri cu diferite bloguri dar niciunul nu a fost acceptat........deci e foarte greu sa fii acceptat pe .blogspot !


Cat poti sa castigi?

Tu primesti un anumit procent din suma platita, pentru fiecare clic primit de reclama, de cei care au platit pentru reclame.
Chiar daca celelalte site-uri de profil publica procentul pe care-l imparte – Google nu o face, si speculez ca variaza, dar se pare ca, chiar si in aceste conditii, se pare ca plateste generos.


Merita sa incerc?

Parerea mea ar fii sa incerci doar daca te tii de treaba, pentru-ca intre a fii acceptat si pana a castiga bani e drum lung, deci gandeste-te bine!!!

Daca ti-a placut Articolul da un like

0 comentarii: