Esti tanar? Nu iti place viata pe care o traiesti? Ai vrea sa fie altfel? Sa stii ca se poate...

In primul rand vreau sa iti spun ca si eu sunt un tanar ca tine, am 19 ani si de multe ori mi-am pus diverse intrebari cu privire la anumite lucruri pe care nu le-am inteles.
Stii, cand eram de 15 ani ma gandeam de ce eu nu m-am nascut intr-o familie mai bogata, sa am bani sa fac ce vreau , si de multe ori am intrat in disperare, aproape ca nu mai imi gaseam linistea, eram ca un o mort....

Si perioada asta de neliniste am avut-o aproximativ 5 ani, pana cand viata mi-a intors cu adevarat spatele, am fost in spital de 3 ori, am slabit si eram chiar pe moarte, prin foarte multe am trecut si nu mi-e rusine sa spun, viata a fost nedreapta cu mine......dar la un moment dat m-am gandit eu asa in sinea mea, pai altii cum pot sa traieasca cand li se intampla mult mai rele lucruri, cum pot ei sa treaca peste asta....
Dar lucrurile s-au schimbat, am crescut si am inceput sa imi schimb viata pentru-ca asa nu se mai putea, sa fiu tot suparat si nervos, si am inceput sa ma gandesc numai la lucruri frumoase, sa traiesc cu adevarat, si va spun ca merita viata asta, nu are rost sa dai vina pe altii pentru soarta ta, incearca sa pretuiesti viata asta, pentru-ca si asa e scurta, deci merita traita.

Deci sfatul meu este ca niciodata nu o sa fi fericit, doar asteptand sa iti faca altcineva viata fericita, incearca sa ti-o faci tu singur!!!!
Bafta!

Un comentariu:

  1. Impresionant articolul! te unge la suflet :) Cred ca sunt stari prin care trece orice adolescent, fie ca are curaj sa o spuna sau o ascunde.

    RăspundețiȘtergere