Cum faci bani pe net cu site-uri PTC?

Siteurile PTC sau Paid to click sunt site-uri care te platesc sa vizitezi o pagina si sa stai pe ea o anumita perioada de timp , adica in jur de 30 de secunde, in functie de fiecare site . Exista sute de astfel de site-uri , dar sunt putine care au destule site-uri de vizitat . Aceste site-uri sunt mai putin profitabile , aducandu-ti maxim 10 $ pe luna fara sa ai referrali , dar devin foarte profitabile atunci cand ai referrali . Insa daca te inscrii la vreo 10 site-uri si vizitezi toate paginile platite din ele, poti face in jur de 50 $ pe luna fara referrali .



Un referral este o persoana care se inregistreaza la un site cu recomandarea ta . Adica daca tu ii dai linkul spre un site cu numele de utilizator al tau , de fiecare data cand acea persoana viziteaza site-uri platite , tu primesti un comision . La majoritatea site-urilor PTC primesti 100% din castigurile referralilor .

Site-urile PTC reprezinta o modalitate de a face bani pe net fara investitii la indemana oricui. Nu necesita cunostinte avansate si nici un fel de investitie. Dupa ce iti vei crea contul gratuit pe fiecare dintre ele, site-ul PTC iti va pune la dispozitie un anumit numar de reclame sau linukuri catre site-uri zilnic si te va plati pentru fiecare click facut de tine. Suna foarte usor, nu? Asa si este.
In plus, toate site-urile PTC iti vor oferi posiblitatea sa-ti cooptezi prietenii si sa castigi de pe urma lor fara ca veniturile lor sa fie afectate. In functie de sistemul fiecarui site, vei primi un anumit procent din suma castigata de prietenii tai sau suma pe care o vei primi pentru clikurile tale va creste substantial.

Fiecare site PTC are politicle sale si modalitatile de plata. In general vei avea o lista cu sumele pe care le poti primi pentru clikuri, promotii, concursuri si alte activitati. Dupa ce vei atinge suma de bani minima pentru retragere, vei putea beneficia de de acesti bani prin intermediul bancii tale virtuale sau a procesatorului de plati (in general PayPal).

PTC-urile nu te vor imbogati peste noapte, dar ele reprezinta o sursa aproape sigura de venit. De aceea iti recomand sa te inscrii pe cat mai multe site-uri PTC posibile.

Pentru ca de cele mai multe ori site-urile PTC iti permit sa dai click pe un anumit numar de reclame zilnic nu vei putea depasi o anumita suma decat daca platesti pentru a deveni membru premium. Pentru a putea evita acest lucru, sfatul meu este sa te inscrii pe toate site-urile recomandate in randurile urmatoare. Astfel vei putea beneficia de mai multe oportunitati de a face bani zilnic, dar raspandite pe mai multe site-uri. Chiar daca teoretic vei primi banii la fel de repede ca si cum ai fi inscris pe un singur site, de aceasta data vei primi banii de la toate site-urile in acelasi timp sau in functie de evolutia soldului tau pe fiecare.


Urmeaza o lista cu cele mai importante site-uri Paid to click:

MauiBux
NeoBux
Clicksia
Incentria
Microworkers
IoClix
ClixSense
GetBuxToday
InfinityBux
GuguBux
OrionBux
IncraseBux
RaiseBux

0 comentarii: