Joaca Max Payne 3 in mod offline


Max Payne 3 este un joc relativ greu de configurat pentru ca nu este de ajuns doar (popularul) Crack, ci ai nevoie de urmatoarele setari:

1. Dupa ce ai instalat jocul cauta folderul unde ai instalat(de obicei in program file) , si redenumeste fisierul care porneste jocul cu Maxpayne3


2. Mergi la Start - Programs - Accesories si selecteaza Run


3. Dupa ce ai intrat scrie codul  regedit si apasa OK


4. O sa-ti apara o fereastra, alege folderul   HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\Max Payne 3


5. Acum redenumeste ultimul Max Payne 3 cu Maxpayne3
Trebuie sa apara : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\MaxPayne3


6.Daca ai urmat toti pasii de mai sus atunci mergi la folderul unde ai instalat jocul si apasa click stanga pe fisierul care porneste jocul, alege Properties, Compatibility si alege Run as Administrator!


Gata poti sa pornesti jocul!!!!!!!!!!!!!!!!

14 comentarii:

 1. Nu știu cum trebuie instalat jocul pentru că momentan nu îmi rulează :) Săptămâna asta s-ar putea să achiziționez un laptop performant, și atunci voi urma pașii tăi de instalare care sunt relativ simpli..

  RăspundețiȘtergere
 2. http://octocat.org/2012/07/concurs-castiga-doua-premii-bani-in-valoare-de-200-lei-si-100-lei-cu-un-articol/ participi?

  RăspundețiȘtergere
 3. nu stiu ce sa spun, pare usor, dar nu stiu cat de bine stau pe partea imaginatiei.....:))

  RăspundețiȘtergere
 4. am urmat toti pasii , imi intra in joc , imi spune sa apas enter , apoi apare loading si asa ramane am oprit netu , la instalare am dezactivat antivirusul dupa cum mi-a zis

  RăspundețiȘtergere
 5. Pana la urma jocul asta poty sa-l jocy numai online,sau?
  .....ast un rasp!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. In legatura cu pasul 5, am reden umit fisierul Maxpayne3 ,dar nu imi arata dupa MaxPayne3....Si nu imi porneste jocul !

  RăspundețiȘtergere
 7. acest joc se joaca doar in retea sau si normal cum

  RăspundețiȘtergere
 8. Am cumparat jocul din magazin codul zice ca deja e folosit. Apoi am mers cu greu mi lo schimbat, acelasi lucru tot nu merge pt ca si la al 2lea cod zice ca e deja folosit. Acm am urmat si pasii tai dar tot nu merge, insa nici macar nu mai porneste deloc jocul asa l-am butonat. In fine jocul asta e o mare mizeri de nici cum pt dumnezeu nu il pot porni de 2 saptamanai ma chinui.

  RăspundețiȘtergere
 9. vreau si eu un titorial video cu instalarea max payne 3 cu toate instructiunile de instalare ca nu reusesc sal instalez corect si nustiu cu sa fac

  RăspundețiȘtergere
 10. salut vreau si eu codu de activare ca nu potr sa activez jocu. mi sa spus ca il prim prin mail si nimik de 2 sapt

  RăspundețiȘtergere